rempitbaik.blogspot.com: Yamaha Lc135 Edisi Malaysia
Google

Thursday, July 5, 2007

Yamaha Lc135 Edisi Malaysia

yamaha lc135
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

motor Yamaha Lc135.
keluaran yamaha.
cc 135.
sungguh laju.
budak teganu ramai pakai sbb boleh dimekup, banyak accessories dan yg penting laju.

aku amat minat tapi sebab aku masih stady aku tak mampu nak beli. gile tempat aku stady ni universiti swasta. tiap sem nak bayar yuran cecah ribu².

tapi lain orang lain citarasa. ade yang kata tak menarik, tak laju, mudah rosak.
ape² orang kata aku tetap nak beli. sbb aku dah tengok sendiri depan mata, kawan aku sendiri langgar road block... gile tak terkejar jpj.. wahahahahhaa... makan asap la dia orang.

ape² pun Yamaha Lc135 tungguuuuuuuuuuuuuuuuu...

p/s: ko orang jangan la beli Lc135 sebab nak langgar roadblock.. kerja gile tu..

17 comments:

  1. care beb sbb aku pun dah penah pakai.... laju mcm mane pun x rase.....

    ReplyDelete
  2. aku pun pakai gak plat TAM 5XXX
    tapi ade masalah (1) ekornya yang bergegar(mungkin sebab aku jatuh ari tu) (2) nat strater kick dia dah tercabut (3)nat ekzos pun sama. Harap Yamaha masa buat testing tu lain kali test la jalan2 yang teruk sikit

    ReplyDelete
  3. ala bknnye laju mne pon,blik2 dok blakang kate gak..mybe jpj 2 mls nk kejo mbe ko 2

    ReplyDelete
  4. ala bknnye laju mne pon,blik2 dduk blkng kate gak..

    ReplyDelete
  5. macam mane aku nak dapatkan ekzos Lc135???
    send email kat aku www.soap_2lung@yahoo.com
    harge kalo boleh 150 ke..100..

    ReplyDelete
  6. kempit.....

    LC135 memang laju dan chunn......tapi moto panas beb, tido malam kena lock depan tengah dan belakang pastu pasang alarm....tu pun ada yg kena rembat gak.....huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. taknak kena curi pakai vespa...

    ReplyDelete
  8. mmg la dh mto pns...klu xnk kna curi smpn je la dlm loker...

    ReplyDelete
  9. aku pun minat LC135 gak.........
    mang care r.....

    ReplyDelete
  10. LC = Laju Cibaiiiiiiiiiiiii.............

    ReplyDelete
  11. aku pn pakai lc gak tapi ok ja............laju gak....yang penting bila time potong moto lain kat jln raya...rasa megah sngt ..........sbbnya aku bli moto 2 pakai duit aku sndri...kahhhh....

    ReplyDelete
  12. lc mter ringan..aku test ngn rxz sampi lc aku out mter.,..tp tgl la 4 tiang gak ngn rxz...tp msing2 mto da modi la..

    ReplyDelete
  13. rxz 2 lejang cc 135,
    lc 4 lejang cc 135...
    kesimpulan lc x ley kejo rxz,huhu...
    kt highway ade harapan kowt...

    ReplyDelete
  14. tengok sini...
    harga semua murah

    http://motoracc.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. nak acc motor???
    mari blogspot kita dan tengok...
    baru buka tak lama...

    ReplyDelete
  16. butuh la ap paling menyampah lc....

    ReplyDelete
  17. nak tanya nih..coolen lc bila blh tukar selain drpd lampu merah dah nyala?...ade org ckp milage 10-15k dah blh tukar..ade ckp 3 tahun baru tukar

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin